樓主: bencheung1997
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南SER昆狗再度出現 小心 用身份證上G1爆反

無情比面先咁叫你 你想起天龍王者條路好行d就低調少少 如果唔係 哦 慢慢 我唔玩囉大把野爆 ...
hokabbq 發表於 4-2-2016 11:55

呢條路唔係我想行 係你地要逼到我行 我從來無打算翻入天龍王打交  我既想法一早已經同你whatsapp講曬 信不信就由你
回復 支持 反對

我好早已經表明立場 你地唔受 無計
回復 支持 反對

好似天龍欠撚左你講閪咩..晚晚喇叭丫支丫DRAW。嬴又係你輸又係你?打交未輸過嘈交未嬴過..定  打交未嬴過嘈交未輸過神又係你鬼又係你丫...返工繼續玩下思樂冰..自由針。
回復 支持 反對

不過好得意, 一講親偷AC既帖總有個賊仔心虛留言

都係個句 無錢唔好玩天龍 ...
TheSpeed 發表於 4-2-2016 16:58

回又話人心虛    唔回又話人潛水   好西利  到今時今日我仲打緊機  我幾時比人拉
我好想知  合盟仲有咩招數  不如快d
回復 支持 反對

邊個拎 心照啦  個頭話有個id 就得  個頭就話身份証  蝗虫好野
回復 支持 反對

話人冇錢玩天龍  留上有D執貨掃街又有...借錢買重樓又有..王者真係5知醜
回復 支持 反對

回又話人心虛    唔回又話人潛水   好西利  到今時今日我仲打緊機  我幾時比人拉
我好想知  合盟仲有咩招 ...
a01116 發表於 4-2-2016 17:03

哈哈 咁快睇到 本來諗住算鳩數 乞兒都有苦衷 但你係要衝埋黎比人吊

寶貝你講搵日上GAMEONE對質無用架 你搵埋呢個a01116熟客上去  龍行佢等左兩個三個月先攞到

無人話過你潛水 心虛  你自己走上黎認  此地無銀啊乞兒
回復 支持 反對

我兩邊都唔幫 邊個錯吊邊個
張FORM個名有gameone當日親口講出黎 惡魔小偷呢個名因你而起 威威豬

如果唔係我無玩 仲有排同你上gameone玩條款
呢個帖主角係邊個已好清楚了
回復 支持 反對

哈哈 咁快睇到 本來諗住算鳩數 乞兒都有苦衷 但你係要衝埋黎比人吊

寶貝你講搵日上GAMEONE對質無用架 你 ...
TheSpeed 發表於 4-2-2016 17:15

係人都知  你地話邊個啦  唔洗扮  喇叭到咁  唔應你都難
回復 支持 反對

太冇大志 只係識偷AC 呵呵 搵得幾千幾萬 衰過洗碗
回復 支持 反對