查看: 15910|回復: 67
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南SER昆狗再度出現 小心 用身份證上G1爆反

該AC有2隻 第1:﹑ゞ苦澀★ 全6石逍第2:捨愛忘情 全5石天山 2個 帳同一人 扮轉手
回復

至於邊個幫做既好事 自己諗啦 費事又話我地屈佢 我無指明啊拿
回復 支持 反對

我反而想知邊個比人昆
騙徒手法鑊鑊相同
回復 支持 反對

至於邊個幫做既好事 自己諗啦 費事又話我地屈佢 我無指明啊拿
雪花乂飛舞 發表於 4-2-2016 00:39

無情 我認為eD問題好嚴重 我地要一齊報警幫佢 我同你一齊去 洗唔洗? 我一定出黎同你幫助佢 洗唔洗約個時間 我驚你唔出 有d野唔好得個聲大 講得出就去做 一味就起到吹 我地又唔係未見過 一齊上去g1順便報導囉 我ok嫁 我就真係忍你好耐 講又一套 做又一套 我唔係忍你唔住都唔諗住出聲 無論遊戲同生活都唔好得個講字 要講得出做得到 長大下啦唔好一生都活在遊戲
回復 支持 反對

惡小上GAMEONE爆AC唔係新鮮事

咁又唔可以咬定係惡小既 又或者有人學佢手法上去爆呢

寶貝B又唔好咁幫自己人 人地係廁所食屎唔通你又睇得出咩

龍行隻號 即係樓主全6逍呢隻 不嬲係鬼號 惡小有哂帳號入面資料 隨時攞番都得
回復 支持 反對

無情 我認為eD問題好嚴重 我地要一齊報警幫佢 我同你一齊去 洗唔洗? 我一定出黎同你幫助佢 洗唔洗 ...
hokabbq 發表於 4-2-2016 08:58

我今次又無話係你地做 你都仲好意思講我
就正正因為係你 cap曬我同你既對話圖出黎 放我上台 話我做25????
傳到個個都知 我先打柒你地惡魔小隊
回復 支持 反對

仲有隻ac又唔係我地人既 報唔報警 請唔請律師告你地關我蕉事 我只係唱衰你地 等人地唔好中伏咋啵
回復 支持 反對

大家都心裹有數我認為應係要報警解決 我第一個支持加親力親為去g1加報警 最怕無人同我一齊去
不過提外話 你隻ac既資料都唔係自己既 又點証明係自己既呢?唔通你個身分證大家會拎得到?你身分證會周街派?
回復 支持 反對

大家都心裹有數我認為應係要報警解決 我第一個支持加親力親為去g1加報警 最怕無人同我一齊去
不過提外話 你 ...
hokabbq 發表於 4-2-2016 11:01

身份證呢d野收ac就緊係上gameone改嫁啦咁岩收親 龍行個d都無去改
咁咪比某d人有機可乘囖
回復 支持 反對

回復 4# hokabbq

寶貝B我真係忍你好耐 唔係忍唔住我都唔出聲
成日係到扮可愛 扮一次 嘔一次
自己禁人出幫就話人踢某君出幫 又將歪理變道理
不過係乜水做就唔知拉 反正又無指名咩幫咩人
洗咩甘緊張 知你幾廿歲 憑你都唔教得佢拉
比你教細路 死得人多
乖乖地 快d揾條仔E下肚 反正你地大把餓狼拉
再唔派利是 真係做寡婦拉
回復 支持 反對