打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家合天王/1轉->2轉/2轉->3轉 會升到幾LV?

小弟返工 冇咩時間長玩
本身想升到250LV完美D....
但如果真係咁做,係好漫長的路

想問問大家3個問題

合天王 麒麟/神獸會升到幾LV
1轉->2轉  1轉會升到幾LV
2轉->3轉  2轉會升到幾LV

歡迎發表你地的升級路線
回復

推薦

冇留意自己幾LV轉 1轉150-180 2轉去3轉就180-200
只覺得早轉早享受 紅利只不過係浮雲
當你認清左250轉唔會勁過180轉好多既時候
你就會覺得180轉係多好..慳返好多時間用於現實
珍惜多D身邊既人
就算俾你全250完美轉以為多其他人好多戰 好多紅利
你都唔一定做到巨商第一..因為總有更多有錢人玩無意義既合怪谷戰
諗清楚自己經過一輪辛苦既時候得到什麼..遊戲虛榮感?
賣AC既話又唔會賣得貴D
我並唔係想罵戰,但我講既係事實
你250LV轉我唔會阻你 但我覺得量力而為好重要
有恆心長玩幾年就200以上轉啦 斷斷續續/幾個月就150足已
神獸就比多十幾蚊收隻完美啦..天王用馬250+隻200UP神獸絕對冇問題
因為始終都要升下全陣..
人始終係有耐性..遊戲未必玩到一世
以上為個人多年巨商感受 多點珍惜身邊既人 做個孝子 用少D時間升LV

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
小妍~ + 1 贊一個!

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

玩不起天王...

將領的話,沒有無想就等級到馬上轉...
未來有機會再無想
重點是當下需要的技能
回復 支持 反對

225兵上裝>轉1轉160-180>轉2轉180左右> 轉3轉180-190
回復 支持 反對

除左第1隻合既龜天唔系雙250 除他3隻系
將方面有玩無想<--自己升 180兵轉1轉 200轉2轉 250轉3轉
冇無想就全180都ok 反正唔岩心咪炒左佢升過 又唔系貴
回復 支持 反對

就咁啦 你玩的天王 唔課金既都比左唔少心機去整佢隻馬同神獸出來啦 你唔升都佢完美都要過230lv 先轉啦 樓主唔想花太多時間就240lv轉 雖然差10lv 但差左100億經 轉出來個紅利唔差50點內
可以一試
回復 支持 反對