打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)

想問lv87既鏢去邊升最好
食加量章 最高應該可打出5000-5500 1次
打維京太慢
回復 支持 反對

弓手16等去邊到練好(唔好叫我去北方工地,國際版未開)
仲有sp應該點加

ps:弓手攻略集中帖入唔到[[tk_12]]
回復 支持 反對

回復 134# 的帖子

16等,你得ge去打肥肥
唔係屈去弓村左邊一格屈綠菇,多人就轉下ser,
你再唔係ge夠高攻去賊城打章魚,帶多d藥,唔好比藍菇撞死~

我係16lv賊就去左弓村屈綠菇..你箭高攻打得好快架!
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 17-5-2008 04:16 PM 發表
16等,你得ge去打肥肥
唔係屈去弓村左邊一格屈綠菇,多人就轉下ser,
你再唔係ge夠高攻去賊城打章魚,帶多d藥,唔好比藍菇撞死~

我係16lv賊就去左弓村屈綠菇..你箭高攻打得好快架!

人地都話唔想去北方工地打囉 ...gms都未出
仲有...人地系弓手 ..企系d欄唔會用到箭打
只可以用把弓一下一下咁whack隻章魚
仲有, 弓手同標/刀賊既練法完全唔同架

我建議你去以下幾個地方 :
省水 = 弓箭手村訓練場 Hennesys Hunting Ground I 第三層打橙菇菇(Orange Mushroom)
快速升lvl = 去肥肥海岸 (Hidden Street : Pig Beach)
首先從 Hennesys 出發, 一直想左行三張地圖, 當聽到唔同音樂個陣 ..你就應該在三叉路
靠左手邊有一大堆草 ...去到個到按上就入到去啦
我玩gms個陣就系個到又 16 升到 21...然後kpq
PS: 帶多d水 ,見到iron boar 就好 change channel啦

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

我知呀,我講可以..沒叫他依家= =sorry囉

問野:16lv賊用咩裝好?定唔洗換?
回復 支持 反對

其實單練黎計
咩職業升得最快?
回復 支持 反對

我諗一至三轉都係冰雷,
雖然攻擊力唔高,但勝左有teleport 行得快,又有唔錯既群攻,可以打既地圖同怪又多,唔易卡等。
3轉後雖然僧有+exp buff, 但係佢招群攻範圍唔夠大,真係要拖怪,而且gear 好影響攻擊力同打既怪,當然去到100等以上有雪女呢d 咁屈既地圖僧單練會係升得最快......

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

我個戰士 27lv   ,係米一路打綠水靈任升?
同埋..我想二轉做狂戰士...用咩武器好..(一定唔可以貴)
重有..狂戰士 ,槍騎兵邊個係二轉勁d?邊個用錢多d?
回復 支持 反對

原帖由 chumingwa 於 23-5-2008 20:22 發表
我個戰士 27lv   ,係米一路打綠水靈任升?
同埋..我想二轉做狂戰士...用咩武器好..(一定唔可以貴)
重有..狂戰士 ,槍騎兵邊個係二轉勁d?邊個用錢多d?

唔可以貴,除左斧無選擇
但係斧你就預左比較廢,整體上
2轉戰士全部都差唔多
槍最高攻擊力較高錢.hkms差唔多

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
=羊= + 4 *2

查看全部評分

回復 支持 反對

1.刀賊71  lv 之後 出邊到升lv最快
2.刀賊3轉分身術係唔係大範圍技
回復 支持 反對