打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)

原帖由 榤奇 於 2008-5-10 23:44 發表
哦,咁我可以系主版開帖招人add好友pq??
如果我就咁去..真係沒人理我- -''

邊個會幫我買飛機...........................

主版系吾可以招人pq架- 0 -`
妳去到賊城叫pq待組就好多人組妳.______."

我可以幫妳買紙飛机;D`

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
遊俠翔 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

我想問,,點解d人話法c,,
高lv先用長杖,,低lv用短杖
呢句點解呢,,,
長杖同短杖有咩好同壊,,邊樣會好d呢?
高lv同低lv既定義又係點呢?
回復 支持 反對

原帖由 雞銘 於 11-5-2008 09:03 發表
我想問,,點解d人話法c,,
高lv先用長杖,,低lv用短杖
呢句點解呢,,,
長杖同短杖有咩好同壊,,邊樣會好d呢?
高lv同低lv既定義又係點呢?

我都唔清楚,
可能係因為長杖貴小小,短杖低過杖2lv,可以快小小換武器,
不過我認為無咩分別,我lv90都用緊聖權杖[[tk_06]]

長杖

好處
攻擊力較短杖高

壞處
攻速慢(僧侶,祭師,主教不適用) (部份長杖不適用)
相關卷軸較貴
武器貴

短杖

好處
比長杖較快(僧侶,祭師,主教不適用)
武器平(聖賢杖,聖權杖以上的杖不適用)
相關卷軸較平

壞處

市場產量不多
冷門商門(聖權杖等除外)

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
遊俠翔 + 4

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 =羊= 於 11-5-2008 00:10 發表

主版系吾可以招人pq架- 0 -`
妳去到賊城叫pq待組就好多人組妳.______."

我可以幫妳買紙飛机;D`

咦?~!乜你轉左ch= =?無啦啦打字多咁多符號@''@?
賊城?2轉開始先多人組呀哇?

你幫我買,幾錢-.-''?我依家唔夠錢,得1w多
我又要換裝備呢,依家未換,但係換完會沒錢.........
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 2008-5-12 17:02 發表

咦?~!乜你轉左ch= =?無啦啦打字多咁多符號@''@?
賊城?2轉開始先多人組呀哇?

你幫我買,幾錢-.-''?我依家唔夠錢,得1w多
我又要換裝備呢,依家未換,但係換完會沒錢.........

個pq`系21-30 lv, 2 轉左都30啦- . -`
正常23以上就多人組架啦`
吾夠人既話 , 21 都會組@V@`

我免費送你2 組paper aeroplane又點話A"A
回復 支持 反對

請問有冇pk呢樣功能.....
我同人p黎p去都係得5子其p= =
回復 支持 反對

原帖由 戰§神 於 12-5-2008 20:34 發表
請問有冇pk呢樣功能.....
我同人p黎p去都係得5子其p= =

冇啦,冇得玩家打玩家架喎!

版主送2個飛機比我= =?pm好嗎?謝謝。
問野:依家用飛機好好,咁唔用飛機呢?
用咩鏢??我刀賊= =照用?到2轉先用刀?
定係點架??仲有,我用緊一開始的裝- -''
用咩裝好?
人地講ge浴巾幾lv用?好好用?一定要沖卷?
日本買?好貴??
仲有咩裝用?我依家16lv,玩緊先鏢後刀架!

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

唔用飛機用梅/雷鏢 ,
2轉之後 , 迴旋斬有6下先用刀 ,
浴巾20lv , 好就好在+10速同平 ,
賊黎講 , 2轉之後有速激 會加速 , 最好唔好沖浴巾 ( 除非全幸賊
浴巾好似2,3萬 "

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
=羊= + 4

查看全部評分

回復 支持 反對

今日開左個friend 隻新手刀賊,見到佢個招booster 寫用刀同拳都有攻速加,
我想問係唔係即係飛標都可以加速=_=?
回復 支持 反對

鏢係消耗物 , 唔會加速 ...
佢加既係裝備速度 , 即係拳

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對