打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)

玩具城 :
魔森(船)->天空之城(船)->玩具城

海星唔知得唔得 , 唔得你先買其他鏢囉 "
買鏢最好買紙飛機 , 可去昭和買 , 但係最好叫人幫你-___-

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 2008-5-9 21:52 發表
哦,打豬
咁去玩具城係點呀?邊度去?

用海星鏢OK?定係要去玩具城BUY?

去玩具都對新手都算複雜 ,
先去魔法森林既右上角 , 進入右上角既傳送點 ,
然後到售票處買天空之城船票 , 之後要等船-____- ,
如果開緊船 , 就一定要入去船倉 ( 未開船入吾到既 ) , 坐10幾分鍾到 ,
到左天空之城 , 再買去玩具城的船票 , 到右手面入閘 ,
不斷向右行 , 又要等船-____-;
之後坐5分鍾就去到x)

玩具城系冇得買鏢 , 要去日本昭和村買的 ,
先到勇士村最上 , 會有一隻鴨仔@@"
禁佢就去到日本 , 不斷向右行 ,
行到最盡後 , 右上角有一個傳送點 ,
入左去 , 你會發現背景會變左 ,
之後你可以食回家捲去昭和村 , 或行3個傳送點 ,
到左之後就去中間既傳送點 , 左面有個賣紙飛機鏢既男人`

評分

遊俠翔 + 2 哈..得你答問題- -加左他n次..

查看全部評分

回復 支持 反對

明白, 咁我諗搵人幫我買好了,
果隻鏢要幾多錢?

飛機是又平又好?
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 2008-5-10 09:21 發表
明白, 咁我諗搵人幫我買好了,
果隻鏢要幾多錢?

飛機是又平又好?

如果冇錢買日標 / 雷標 ;.
紙飛機已經系又平又好`
不過都要10m 一組-_-`
做21-30 pq拎手敏 / 套敏都買到好多組了`

評分

遊俠翔 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 116# 的帖子

pq做超綠??咩係手敏套敏= =??
我得1m多...10m><搵人幫仲貴?
回復 支持 反對

你咪試下上返黎呢度搵人幫囉  ,
樂古好多好人的   [[tk_34]] [[tk_34]]
回復 支持 反對

當到達21l v,
可以去賊城做pq,
參考 ::: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2318408

可以拎到10%捲,藥水,斗笠,礦石;
當中手敏及套敏可以賣到一個好價錢,套敏80m 到啦`
抽到斗笠可以自己用,有加3力,3敏,3幸 ...
可以吾洗點用水,有賺冇蝕`x)

評分

遊俠翔 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

21lv去應該會蝕-___- ...
回復 支持 反對

原帖由 我係new手 於 2008-5-10 20:08 發表
21lv去應該會蝕-___- ...

跟住人汁卡就0k了`-v-

評分

遊俠翔 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

哦,咁我可以系主版開帖招人add好友pq??
如果我就咁去..真係沒人理我- -''

邊個會幫我買飛機...........................
回復 支持 反對