打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩左10分鐘後既感覺

關閉 [複製鏈接]
其實畫面都算 OK
而且 Lag 封測好多 Game 都會 LAG
要唔 LAG 除非隻 GAME 沒人玩 = ="
我今早玩沒 LAG 過 , 除左出城門果時人多得滯 ...
有時可能會係地區網絡問題的 @@
因為一開GAME果時問過公會D朋友佢地有D LAG 有D 好正常

爆粗果D我唔知你係咩SER = = (我係 時服)
哩個係人品問題 ... 同GAME沒關

自動尋路哩個反而係一個問題
地圖大 , NPC 得名而沒佢職位名稱
不過任務大多都有地區提示

整體黎講隻遊戲算係中等級別啦
有好有唔好
而你就只係執著係一方面
等你玩耐D你會發現有D新系統其實好好用
好似副本同埋芙蘭系統
回復 支持 反對

如果隻game d字細粒d 同埋d npc唔好出人聲 成隻game會好好多=3=
回復 支持 反對

做乜自動尋路?唔識睇地圖座標定殘廢?

我玩得好順囉  完全唔lag 打怪解任落副本流暢無阻  樓豬十分鐘就睇透AIKA? 唔好玩啦^^
回復 支持 反對

3xx mb 既 3D online game ;P
唔該睇下DNF (2D) 個容量
係9XX MB 裝左之後1.85 GB 呀
AIKA 裝左都係得85X MB
如果aika 畫面叫靚既話,內容一定唔好得去邊

[踩場] DNF 先係有遊戲性,耐玩性既game
回復 支持 反對

CB人太多,boss又出得慢...
搞到成日要搶怪...
回復 支持 反對

3xx mb 既 3D online game ;P
唔該睇下DNF (2D) 個容量
係9XX MB 裝左之後1.85 GB 呀
AIKA 裝左都係得85X MB
如果aika 畫面叫靚既話,內容一定唔好得去邊

[踩場] DNF 先係有遊戲性,耐玩性既game ...
KuSo安 發表於 12-6-2009 19:13

依家講緊 "封測喔" 斷估唔會開晒所有地圖同全部副本褂?

開幾%地圖俾玩家試玩又話只GAME得85X MB

巧西勵的踩場唷
回復 支持 反對

冇人聲真係會好好多.....
好多時都會拆晒聲....
回復 支持 反對

畫面幾令@@ 但人物就麻麻~
不過搵NPC搵怪搵路又真系幾麻煩.. 講得又吾清楚~"~
有待改善-00-"

re #17
系統設定度有得set.. 我整左做30%聲..
好好多= =
回復 支持 反對

我好順bo....特效較灑最高都唔lag...畫面都拍得住Aion
可能係電腦問題...用緊4核心既座枱式mac機玩
轉用雙核心既macbook pro都好順
你試下check下自己電腦夠唔夠ram吧啦

PS : 垃圾機就唔好玩泥隻Game  唔係game垃圾..係你地機垃圾
個人意見  不喜咪回
回復 支持 反對

我好順bo....特效較灑最高都唔lag...畫面都拍得住Aion
可能係電腦問題...用緊4核心既座枱式mac機玩
轉用雙核心既macbook pro都好順
你試下check下自己電腦夠唔夠ram吧啦

PS : 垃圾機就唔好玩泥隻Game  唔係game垃圾 ...
芥楠 發表於 2009/6/12 10:17 PM

100%同意你既講法=.=
全開都唔會lag囉=.=陰功
lag係你部垃圾電腦問題或者係你豬腦問題囉
回復 支持 反對