打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩左10分鐘後既感覺

關閉 [複製鏈接]
好睇左咁多人既回復,心中只有一個想法,睇你地幾時唔玩.一星期?一個月?一年?
你玩多一星期=浪費多一星期.玩多一個月=浪費多一個月.玩多一年=浪費多一年
第1,一隻game基本上唔係睇容量衡量的,一隻10gb既垃圾,係垃圾,1 ...
Mr.Rose 發表於 13-6-2009 14:26

咁你幾時唔做人???
一星期?一個月?一年?
做多一星期=浪費多一星期.做多一個月=浪費多一個月.做多一年=浪費多一年
數唔係咁計架 你先玩得10分鐘就話唔好玩   就好似D人 做得個10年人就厭世........話世界冇咩好 咩咩咩個D

咁其實佢有冇認真咁發掘做人既樂趣  <<<<<咁其實佢你有冇認真咁發掘玩呢隻GAME既樂趣????
回復 支持 反對

唔覺得你真係用心去玩![]r
  攻城你有冇玩過?
10分鍾?你幾lv?咁就話隻game 垃圾?
10分鍾你打次飛機都要多過10分鍾啦   玩咁小時間話話隻game 垃圾
    乜都未認真咁去玩隻game就學人評論隻game
好心你啦  電腦廢就未學人玩game啦
    手殘就未學人做任啦   無自動尋路  唔識睇任務去搵?
真係好鬼睇唔順你d 咁ga  傻比   
新電腦你買唔起? 買新電腦=敗家?
    咁你電腦壞左底板燒左未換新電腦牙敗家仔
真係好笑"浪費時間?乜叫浪費時間?你玩game就未講時間啦
    你玩其他game唔係叫浪費時間係咩?
咁得閒走去玩e隻game仲係10分鍾  
   仲要開埋po  咁你仲唔係叫浪費時間叫乜?
   樓主你牙媽生你出黎  我真係為你牙媽傷心難過  生左個6+1仔

"懶係專業咁學人評論隻game"
回復 支持 反對

好睇左咁多人既回復,心中只有一個想法,睇你地幾時唔玩.一星期?一個月?一年?
你玩多一星期=浪費多一星期.玩多一個月=浪費多一個月.玩多一年=浪費多一年
第1,一隻game基本上唔係睇容量衡量的,一隻10gb既垃圾,係垃圾,1 ...
Mr.Rose 發表於 13-6-2009 06:26
明顯 你冇資格去評GAME
再講.你玩左10分鐘..!!感請問你..升到幾LV? 系統全部用過晒.?
你話睇你地幾時唔玩.一星期?一個月?一年?

邊一隻GAME 唔係.? 作為玩家 除左賣AC 賣遊戲幣既人外    玩完的確只浪費時間!!
點解你又去試玩10分鐘.?   重有.你要畫面好  唔疾唔LAG   當然 要好既網路同機啦.
又唔想買勁機  又要玩好畫面   你都幾矛盾!!!    你開貼  話隻GAME 唔好  重大字寫   垃圾作!!!
當然 要講出你 既論點啦.!!!  同論文一D 關係都冇       你讀左幾耐書.? 連黎D都唔知.?
回復 支持 反對

你沒論據憑把口批評隻game?
重要玩得10分鍾學人批評,別引我發笑
拿不出論據就開始發瘋的狂吠.真不愧是你最喜愛的老招
回復 支持 反對

我覺得樓主只係無耐性 遇到唔明又解決唔到ge事
就發皮氣 不過有無留意公告成日都有教一d方便的方法
你玩得10分鐘當然睇唔到
最重要都係10分鐘哩個問題 玩得咁少時間
唔好講咩樣衰 點唔到npc果d 想知你玩過咩?
回復 支持 反對

我認同你既講法, 正如生命不在於長短, 今日死同10年後死都係冇分別,

多做一日人=多浪費一日地球資源, 曾志偉金句"咁多人死, 又唔見你死" (唔係話你)

C主已大切大悟, 可喜可賀

1. eg 用30蚊食M記算正常, 花3000蚊食M記相信冇人接受, 30蚊可以食到酒店級數就叫超值,

容量係可以反影畫質, 內容, 流暢度..... 當然大容量唔一定係好GAME, 細容量又唔一定差,

只係"大家"都覺得兩者平衡都算中上之作

2. 你個人感覺真係只有你先知, 不過你花10分鐘, 可以了解晒人地4年心血, 你真係神人,

下次你返工/返學可以試試, 花10分鐘打開課本/文件, 講一句垃圾就番屋企, 一定好型

3. 冇留意你有講過, 根本就好難比

4. 我支持你多過敗家仔, eg 正如30蚊係食M記, 你係都要食神戶牛柳, 只好去食"牛立方"

所謂將貨就價, 不過你部機AIKA都食唔落, 遲D AION OB你都係冇謂試,

你只會上來發文"10分鐘都登入唔到,垃圾GAME" . "卡係城度10分鐘, 垃圾GAME"

冇謂又開多個POST比人插啦

5. NO COMMENT
回復 支持 反對

玩10分鍾咁多 啫係入GAME 鳩游 OFF 就話垃圾作

唔想多講 人地幫我講埋 GAME不如你廢

LAG根本你個人問題 賴埋落GAME度 好野

冇自動尋路 又要發爛咋 唔岩你玩唔代表唔好玩 OK?

機勁網好又話嗰D係無腦敗家仔 好唔抵得啊?自己返工買翻黎唔得架?

你樂古會員用女仔相做頭項 我覺得你根本係咸濕痴線佬^^

廢唔係你錯   成日講廢話你就唔岩囉><
回復 支持 反對

再睇左咁多人既回復,真係發覺講都晒氣
原全唔明我段野講乜,就睇明先回,唔好晒位
以上回左我既44名會員
當中38個都唔係係度討論
係為自己而回復
呢種人講多都晒氣
最識就係亂回人地以為自己好勁
面對現實啦
回復 支持 反對