打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩左10分鐘後既感覺

關閉 [複製鏈接]
我就玩得好順啦,我玩左咁2個小時一d都無lag過,我玩突擊者,去打任打怪基本上都快人一步的=v=
我電腦都唔係話好好我電腦大約1.6ghz的雙亥cpu/ddr2的1gb(800mhz)X2/顯卡用hd4670(ddr3,512mb)
所以都唔係話好得,
我就開著最高畫質來玩的,我個人覺得在完美世界之上aion之下(現時仲未有比aion更好畫質的online game,要有的請等多年左右就可能有了)對一個主程式唔好1gb的game來講都係一個好正的突破來啦,我玩game都好講畫質下但係我都覺得算唔錯了,你數到最近香港出的game有邊隻好到可以叫極品嫁(仲有隻game係玩系統的,賣點唔係畫質)

仲有我信有人可以10分鐘玩得到隻game的好玩地
回復 支持 反對

畫面差
lag
人物樣衰
d人係咁爆粗
無可玩性
無自動尋路

垃圾作-.-"
Mr.Rose 發表於 12-6-2009 15:01

封測LAG係正常

樣衰?雖然我未玩過,亦都冇諗住玩,但我睇介面都覺得佢300M令LO唔該
無可玩性?未玩熟隻GAME就無可玩性,你點打機?隻隻GAME你都唔洗玩啦
無自動尋路,大把GAME都冇,多數得D國產先有,你咪去玩大陸GAME咯

AION夠冇自己尋路啦,咁係咪垃圾作呀?
回復 支持 反對

封測LAG係正常

樣衰?雖然我未玩過,亦都冇諗住玩,但我睇介面都覺得佢300M令LO唔該
無可玩性?未玩熟隻GAME就無可玩性,你點打機?隻隻GAME你都唔洗玩啦
無自動尋路,大把GAME都冇,多數得D國產先有,你咪去玩大陸GAME咯
...
Mr魂 發表於 2009-6-12 03:25 PM

aion係有自己搵路行的,但係唔該你地唔好咩game都拿來同aion比啦,人地千萬元大作,好玩係應該的所以先收錢,aion根本可以話係一隻畫時代的作品(玩過的都知點解我咁講)所以你地都唔好亂咁拿來比啦
回復 支持 反對

封測點同公測牙!?
玩左10分鐘就知係垃圾..
你真係勁 ;P
回復 支持 反對

好多人玩慣大陸GAME, 要有自動尋路, 有內掛, 任務複雜D都唔識玩

自己部機唔掂, 就話LAG, 上次CCB打紅藍國戰都唔LAG, 新手村冇道理多人過國戰呀?

佢地可能玩唔慣300M既樣衰GAME, 佢地鐘意玩幾G, 2D, 超級樣衰既GAME
回復 支持 反對

d畫好唔好睇ed野好個人的,仲有好心你啦人地剛剛先cb你就係到唱衰人,你係唔係路啊
人地做隻game出來唔係一定免費比你玩嫁,你要好玩的就去玩d收費的,你又唔想洗錢玩game就要無咁d野嫁啦
你都唔識唸的,所以話新一代的人玩game月來月唔識珍惜啦
回復 支持 反對

每次岩岩開ser就有人開埋哂D無聊貼   你估真係有人會睇左你e個貼而唔玩?
回復 支持 反對

依家講緊 "封測喔" 斷估唔會開晒所有地圖同全部副本褂?

開幾%地圖俾玩家試玩又話只GAME得85X MB

quanjien12345 發表於 12-6-2009 19:29

你咁講
DNF 只係CCB tim
aika cb啦wo
容量仲係細過2d game , 可悲
回復 支持 反對

3xx mb 既 3D online game ;P
唔該睇下DNF (2D) 個容量
係9XX MB 裝左之後1.85 GB 呀
AIKA 裝左都係得85X MB
如果aika 畫面叫靚既話,內容一定唔好得去邊

[踩場] DNF 先係有遊戲性,耐玩性既game ...
KuSo安 發表於 12-6-2009 19:13

你要踩場唔該直接係AIKA大版開帖
何必係一個踩AIKA既帖黎踩場,你認為咁樣可以拉取票數,或其他人會產生共鳴?
回復 支持 反對

你咁講
DNF 只係CCB tim
aika cb啦wo
容量仲係細過2d game , 可悲
KuSo安 發表於 13-6-2009 00:48

冇計啦DNF哩咁靚仔既GAME話就話CCB實際已經乜都整好晒俾人入去玩,橘子代理DNF個版本已經乜都更新好(點解DNF更新得咁快?因為DNF係大陸出咗好耐版本已經唔知更新到咩版,你就好啦 大圈仔玩完到你玩,人地乜都幫你更新好晒 有埋功略 仲有黑厄錢計畫等你跳埋去 恨都黎唔切啦@@  玩AIKA就慘啦..第一手資料 冇功略 國戰 城戰 育成 仲有一大堆幅本等住我地去探索)

大圈仔勁鍾意玩DNF^^(話咩好似舊時代d街機FEEL WO...囧rz)

唔阻住你享受乜鬼DNF啦 haha

各位AIKA支持者我地一起探索第一手資料吧><"
回復 支持 反對