打印 上一主題 下一主題
收起左側

過綠龍了@@!!

恭喜晒:lol

我只係等緊幾時公會團帶  雖然我未過....上次5r 全部滅團囧

果2隻骨牛要點搞好=-=?
回復 支持 反對

我連小綠龍都未見過
kwx2003 發表於 14-4-2012 09:27

你慢慢將裝衝左上黎先啦~~ 會長都話左會預埋你,只係因為你現時既裝唔夠強,我禽晚睇過你裝,都OK~~ 但最好係套裝全身+8以上,雙武要智慧字尾+10咯(霸龍武+9就可以,會長話架)~~  同埋最好整返套正屬藍時咯,怕唔夠血就半綠半藍啦~~ 同埋你D強化紋都未齊呀~~ 而家強化紋唔係3屬既好平之麻~~ 去拍賣買啦~~ 大海龍果邊,會長話左預埋你架啦~~ 會長叫你睇多D海龍影片睇下人地點閃點走位~~ 要你練到小龍不死過關,先可以響大龍生存到架~~ 我PM你話你知打海龍要注意D咩啦~~  同埋你呀~~ 響RC都唔出聲~~ 會長都唔知點教你....  仲有呀~~ 我地係每個星期四一定出龍團架~~ 你最好留時間響星期四打龍啦~~ 暫時公會因為有班強者比人拉走左,所以大海龍團得1團,小綠龍有兩團,會長暫時未排位,應該會短期內排人數黎分返大龍1-3團,小綠龍1-2團咁樣架啦~~ 都會係睇各組員既時間黎分團~~  你有時間同會長講你咩時間得閒,等佢編你入團啦~~
回復 支持 反對

恭喜晒

我只係等緊幾時公會團帶  雖然我未過....上次5r 全部滅團囧

果2隻骨牛要點搞好=-=? ...
Siu乂小聖 發表於 14-4-2012 10:56

睇龍尾顏色
回復 支持 反對

睇龍尾顏色
tonytonymei 發表於 14-4-2012 12:53

殺左隻牛跟住做咩= =?
回復 支持 反對

你地團禁好@@,我果個咩都沒-___-
回復 支持 反對

殺左隻牛跟住做咩= =?
Siu乂小聖 發表於 14-4-2012 14:14

企係隻牛個陣到,你懶得睇佢咩色既話,殺曬2隻牛啦,反正冇影響
回復 支持 反對

企係隻牛個陣到,你懶得睇佢咩色既話,殺曬2隻牛啦,反正冇影響
o19042 發表於 14-4-2012 19:15

完來唔影響架!!!  搞到我之前仲以為差d殺左隻藍會死- -  不過果時都有人冇企~.~
  姐係有牛就殺晒佢  企為  咁就搞掂啦:lol?
回復 支持 反對

你慢慢將裝衝左上黎先啦~~ 會長都話左會預埋你,只係因為你現時既裝唔夠強,我禽晚睇過你裝,都OK~~ ...
monsterbb100 發表於 14-4-2012 11:31

綠時就好了,同埋50s衝到+8 ok?
回復 支持 反對

完來唔影響架!!!  搞到我之前仲以為差d殺左隻藍會死- -  不過果時都有人冇企~.~
  姐係有牛就殺晒佢  ...
Siu乂小聖 發表於 14-4-2012 20:08

隻龍咩色就企邊隻色既陣到
回復 支持 反對

隻龍咩色就企邊隻色既陣到
o19042 發表於 14-4-2012 20:11

唔該晒a_a  話說  綠龍果道咩蟲海係咩回事-.-
幾條血出架= =?  秒殺-3-?
回復 支持 反對