打印 上一主題 下一主題
收起左側

過綠龍了@@!!

唔該晒a_a  話說  綠龍果道咩蟲海係咩回事-.-
幾條血出架= =?  秒殺-3-?
Siu乂小聖 發表於 14-4-2012 20:34

唔知,通常係4血以下出但通常4血果時,傭兵/月光,天弓會爆佢頭(姐話好似大豬,爆佢果行野咁
之後隻龍就會暈左十幾秒,通常e段時間就秒左
回復 支持 反對

唔知,通常係4血以下出但通常4血果時,傭兵/月光,天弓會爆佢頭(姐話好似大豬,爆佢果行野咁
之後隻龍就會暈 ...
o19042 發表於 14-4-2012 20:38

乜完來綠龍都要好似大豬咁要打佢頭整暈佢再殺-_-''
回復 支持 反對

乜完來綠龍都要好似大豬咁要打佢頭整暈佢再殺-_-''
Siu乂小聖 發表於 14-4-2012 22:57

打暈左,隻龍唔會出技/飛走順好多,同埋都好容易爆到
見到傭兵/月光果d好快爆到
回復 支持 反對

打暈左,隻龍唔會出技/飛走順好多,同埋都好容易爆到
見到傭兵/月光果d好快爆到 ...
o19042 發表於 14-4-2012 23:15

唉今日試下搵野團打下先~.~
回復 支持 反對

唉今日試下搵野團打下先~.~
Siu乂小聖 發表於 15-4-2012 11:54

今日我野團過左  唔系好難姐 但系冇出戰士裝....潛力都冇..sosad
回復 支持 反對

今日我野團過左  唔系好難姐 但系冇出戰士裝....潛力都冇..sosad
陰濕鬼 發表於 15-4-2012 14:48

慘慘豬 ,我上次打主副武我都拎到 拎埋粒水晶tim@@
回復 支持 反對

上次冇弓手拎左1個鐵鎚一個高鑽 兩個弓武石兩個弓防石加霸龍之鱗
回復 支持 反對

綠時就好了,同埋50s衝到+8 ok?
kwx2003 發表於 14-4-2012 20:09

OK~~ 我冰女同聖徒都係50S +7之麻~~ 但雙武一定要+10同智慧字尾咯~~ 用50A或套裝都得,唔一定要50S雙武~~

之後隻龍就會暈 ...
o19042 發表於 14-4-2012 20:38

等我話比你地知啦~~ 綠龍4血開始,飛到落黎時,若果見佢口中有綠光,就要用盡所有強招黎打暈佢,因為若果打唔暈佢,就會響10秒內佢口中噴一噴綠光,然後半秒內響龍身既臂膀﹐肚同身體接近龍尾附近打橫出三條蟲海,蟲海既範圍都幾闊下,中招必秒殺,任何無敵狀態,化身,盾檔,神格,奇蹟,血盾,血杖,戰士既亢奮,格檔都冇用~~ 要避既只有跑到頭部或尾部仲要多一D既空地先得~~ 所以好多時打唔暈佢,反而坦同負責打暈佢果個反而冇事,其他隊員因為響龍肚輸出緊,所以會GG~~

我既全攻型十字,4件霸龍裝,3件敗德,全部+10(手套+8),爆擊1W6,光攻66.88%,加光環係92.66%,物魔攻7千,終傷625,化身左都要一個十字架加一個雷霆一擊先打得暈佢~~ 一般綠龍團只要一至兩個人留招去打暈佢就夠,其他人等打暈佢後全部開大技黎打~~
回復 支持 反對

OK~~ 我冰女同聖徒都係50S +7之麻~~ 但雙武一定要+10同智慧字尾咯~~ 用50A或套裝都得,唔一定要50S ...
monsterbb100 發表於 16-4-2012 14:02

我過了大海龍了,可惜沒我裝
回復 支持 反對

我過了大海龍了,可惜沒我裝
kwx2003 發表於 16-4-2012 16:48

恭喜~~ 轉用大龍既稱號,能力上會高好多~~ 但你係同公會團打定係野團?大龍同綠龍要留比公會團呀,否則會長很難幫你編組架~~ 小龍可以搵野團打都冇所謂~~

若你想做霸龍裝及50級既套裝既話,大龍既裝你可以唔要都得,因為霸龍同50級既套裝可以做字尾,比大龍裝好好多~~ 而且衝裝都平D~~ 冇大龍裝咁難衝~~ 雖然大龍裝可以+12,能力都好高,但就因為冇字尾,所以比起霸龍裝會遜色左少少~~ 尤其打綠龍,雙武唔整智慧尾,對團隊輸出會差好多~~ 因為綠龍係怕屬攻,你物攻魔攻幾高都打唔郁佢,但智慧字尾可以破屬防,令到好多屬攻既職都受惠~~

你快D加入返公會既Facebook既社團啦~~ 我留在少許打海龍既攻略比你睇,未寫晒,但都睇住先~~ 學識走位,不死過大龍小龍都冇問題~~
回復 支持 反對