打印 上一主題 下一主題
收起左側

過綠龍了@@!!

恭喜~~ 轉用大龍既稱號,能力上會高好多~~ 但你係同公會團打定係野團?大龍同綠龍要留比公會團呀, ...
monsterbb100 發表於 16-4-2012 17:56

其實我想問雙武到底魔力好定係智慧好~.~?  雖然智慧智減屬防
但係個魔力+乘好吸引我/_\  所以而家諗緊其實邊樣好?

相差有幾大~.~?
回復 支持 反對

其實我想問雙武到底魔力好定係智慧好~.~?  雖然智慧智減屬防
但係個魔力+乘好吸引我/_\  所以而家諗 ...
Siu乂小聖 發表於 16-4-2012 18:21

你怕平時打副本或其他巢穴唔夠力既就做多套雙武係魔力啦~~ 打綠龍真係要雙武用智慧,仲要留一件是旦50A既武,唔洗衝都得,但一定一定要做朝氣II,因為克拉汗果關若果不幸要跑到綠色位時,冇晒MP,要即時轉朝氣武黎快速加返MP,如果唔係真係會滅團~~ (上次公會團就係連續4次都要走去綠色位... 結果係因為冇MP去補同攻擊,陸續死清而滅團....),而打綠龍用智慧武係因為綠龍同大部份Boss都係怕屬攻,全團都智慧雙武係方便破佢屬防比火雞,十字,審判,蘿莉等屬攻既角色強力輸出~~
回復 支持 反對

你怕平時打副本或其他巢穴唔夠力既就做多套雙武係魔力啦~~ 打綠龍真係要雙武用智慧,仲要留一件是旦50A既 ...
monsterbb100 發表於 16-4-2012 20:13

我就係果一位火雞-_-  係wo  早知琴日買定D果凍/_\  買1送1唉- -  後悔左
我都準備聽日整裝算= =  反正出第50s字尾II  我而家有把40L  你覺得....洗唔洗個潛好?

完來打綠龍都要準備咁多野=.=  綠色點解要mp全減咁煩既= =?
回復 支持 反對

我就係果一位火雞-_-  係wo  早知琴日買定D果凍/_\  買1送1唉- -  後悔左
我都準備聽日整裝算= =  反 ...
Siu乂小聖 發表於 16-4-2012 21:27

你係火雞就梗加要雙武智慧,方便你自己輸出,最好推盡火攻添~~ 40L潛好佢留黎打其他巢穴同副本啦~~~ 綠龍真係用唔到~~ 經我同公會既朋友一齊過左咁多場綠龍測試過~~ 打綠龍巢穴,無論任何一個Boss,都最好有智慧雙武,魔攻或物攻高真係推唔郁佢地~~

至於綠色會扣晒MP既事... 系統設定... 冇計... 所以先要預備多一件朝氣II既武黎快速回MP,最好潛埋升MP既屬就更好~~ ~~ 唔洗衝好佢,只係用黎升MP,升到有返咁上下即換武黎再打過~~

若果有時間,最好打下黑暗,拎果D一日既buff,對打綠龍都好有幫助~~ 因為可以一日內暫時提升你的屬性~~  平時唔好用,以免浪費,唔用佢又係無限期比你放包包既~~ 到你要打綠龍時先用~~
回復 支持 反對

你係火雞就梗加要雙武智慧,方便你自己輸出,最好推盡火攻添~~ 40L潛好佢留黎打其他巢穴同副本啦~~~ 綠龍 ...
monsterbb100 發表於 17-4-2012 00:35

你覺得我用把舊主教50A換字尾做朝氣好定係整過把新o.o?
回復 支持 反對

你覺得我用把舊主教50A換字尾做朝氣好定係整過把新o.o?
Siu乂小聖 發表於 17-4-2012 17:13

換字尾又要憐憫洗字尾,然後又要你有精髓去做,除非你憐憫多,若果唔係求其搵把50A黎做好過啦~~ 唔好忙記精髓冇得賣,要靠自己儲,唔夠既要用憐憫去換架~~
回復 支持 反對

換字尾又要憐憫洗字尾,然後又要你有精髓去做,除非你憐憫多,若果唔係求其搵把50A黎做好過啦~~ 唔好忙記 ...
monsterbb100 發表於 17-4-2012 20:27

乜而家連生命的精髓都可以用憐憫換架/_\  唉.....
話說今日on果時  lag到  我個mouse係左右冇反應  有時行左右方向之後放手都仲自動行

大家有冇咁既情況/_______\?
回復 支持 反對

乜而家連生命的精髓都可以用憐憫換架/_\  唉.....
話說今日on果時  lag到  我個mouse係左右冇反應   ...
Siu乂小聖 發表於 17-4-2012 21:35

我既精髓係指做字尾果D精髓呀~~ 自動行既話,你襟下你個角色行既方向就會冇事架啦~~ 我成日都係咁~~
回復 支持 反對